Selskaper

H
amresanden Resort arrangerer alt fra små selskap til store kurs og konferanser. Vi er flittig benyttet av skoleklasser og store idretts samlinger. Kurs og konferanse markedet utnytter vårt rolige naturområdet, og den koselige atmosfæren, til å arrangere svært vellykkede team building, og kurs aktiviteter hos oss.

Vårt kjøkken bærer preg av den norske mat kultur, kombinert med internasjonale menyer. Vi er kjent for vår kreativitet og at vi tar nye meny utfordringer på strak arm.

Camping

H
amresanden Camping har bestått i mange år, og har hatt utallige telt og camping overnattinger i tidenes løp. Når man kommer til Hamresanden finner dere oss ved campinginfo nummer 2 på venstre hånd, på vei ned mot stranda. Det finnes plasser ved stranden og vi kan også tilby strøm og TV uttak, på enkelte plasser. Campingen har stor kapasitet, men ikke oppmålte plasser slik at ikke kan reservere. Vi har årlig store treff på vår camping enten det er bilklubber, motorsykkeltreff eller andre arrangementer.

Kurs og kick off

V
år kurs og arrangements avdeling har etablert ett meget godt samarbeide med flere aktører innenfor aktiviteter og firmaer som arrangerer kurs og sosiale aktiviteter her hos oss på palmekysten. Samtidig utvikler og forbedrer vi våre produkter fortløpende der vi nå også kan tilby trådløst internett i vårt kurslokale Admiralen, og med våre nye luksus hotell leiligheter med egen spa opplevelse - kan vi tilby ett godt kurs alternativ i tiden fremover.

Vi legger vekt på at våre kursdeltakere til enhver tid skal kunne gjennomføre ett kurs eller ett arrangement der man spiller på lag med naturen i og med at vår beliggenhet må beskrives som unik i forhold til natur og sjø - og med kort avstand til flyplass og Sørlandets store handlesenter og kort vei til sentrum av Kristiansand er det flere og flere som velger oss; nettopp på bakgrunn av disse fordeler.


Tlf: (+47) 38 14 42 80
Vakt telefon  (+47) 980 96515

eller på e-post til: info@hamresanden.no